Roma – Napoli

CANLI İZLE

Roma Napoli Maçı Hangi Kanaldan Canlı İzlenebilir? S Sport Plus Canlı İzle

Roma Napoli maçı hangi kanalda ve saat kaçta? Roma Napoli maçını canlı izlemek ve detayları öğrenmek için haberimize bakabilirsiniz.

—————————-

İtalya Ligi Serie A’nın 9. haftasında Roma, Stadio Olimpico’da Napoli’yi konuk ediyor. Futbolseverler, bu maçı canlı izlemek için S Sport Plus yayın arayışlarını sürdürüyor. Zorlu karşılaşma öncesinde Napoli, 24 puanla ligde lider durumda. Spalletti’nin öğrencileri 8 maçta 8 galibiyet aldı! Roma ise 15 puanla 4. sırada. Mourinho’nun ekibi, bu maça kadar 5 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Zirve yarışında iki ekip, kritik bir mücadeleye çıkıyor. Roma Napoli maçını S Sport Plus’tan canlı izleyebilirsiniz.

ROMA – NAPOLI MAÇI NE ZAMAN VE SAAT KAÇTA?

Futbol severlerin merakla beklediği bu mücadele, 24 Ekim Pazar günü saat 19:00’da başlayacak. 4. sırada olan Leipzig ve lider Napoli, kritik bir karşılaşmada puan veya puanlar için kozlarını paylaşacak.

S SPORT PLUS CANLI İZLE | ROMA – NAPOLI MAÇI

Her ay 300 saatten fazla spor içeriğini canlı yayın ve tekrar izle seçeneği ile kullanıcılarıyla buluşturan S Sport Plus’ta izleyiciler, Serie A’nın da tadını çıkarıyor. Ligin 9. haftasındaki Roma Napoli maçını S Sport Plus’tan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Paylaş
ÖDEME SEÇENEKLERİ SSportPlus Güvenli Ödeme SSportPlus Güvenli Ödeme
HIZLI ÜYE OL